Η τεχνητή νοημοσύνη στη ναυτιλία: Introduction & Ethics

Η τεχνητή νοημοσύνη στη ναυτιλία: Introduction & Ethics

When

November 1, 2023    
19:00 - 21:00

Where

st Nicholas Business Club
Platonos 13, Piraeus, Attica, 18535

Event Type

Στις 7 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του εμβληματικού St’ Nicholas Business Club και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδρίων “DNV HELLAS”, ομιλία με θέμα “Παχυσαρκία: Υπάρχει Ελπίδα; Ναι, Συμβουλευτείτε τον Γιατρό σας“, με ομιλητή τον γνωστό Ειδικό Παθολόγο-Διατροφολόγο, Dr. Γεώργιο Πανοτόπουλο, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά στους παρευρισκόμενους, τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας και με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, απάντησε
σε σχετικές ερωτήσεις.

Ο Dr. Γεώργιος Πανοτόπουλος, είναι MD PhD Ειδικός Παθολόγος-Διατροφολόγος, Scope Obesity International Fellow & Instructor, τέως Chef de Clinique Hotel Dieu Paris VI και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ).

Στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν το bar της λέσχης και απόλαυσαν το εκλεκτό κρασί του St’ Nicholas Business Club, καθώς επίσης και ποτά, cocktails και διάφορα αφεψήματα, συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων finger food και μουσικής, σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα.

Η συγκεκριμένη ομιλία, αποτέλεσε μια τέλεια ευκαιρία συνάντησης των μελών του μεγαλοπρεπούς St’ Nicholas Business Club. Η επιχειρηματική μας λέσχη πρεσβεύει μεταξύ άλλων, την υγεία και την ευεξία, οι οποίες αναμφισβήτητα αποτελούν τις σημαντικότερες διαστάσεις της ζωής, ειδικά σε μια εποχή όπου οι προκλήσεις της καθημερινότητας και η ταχεία ροή της εργασίας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής.

Scroll to Top